Menu
NL UK DE
OceanDiva Nieuws & Blog

Antwerpens meest besproken icoon geopend!

4 apr 2017, België, Bedrijfsfeest

Het opvallende, futuristische Havenhuis vierde vier dagen lang feest met ruim 10.000 gasten, inclusief een onvergetelijke mega-vuurwerkshow rondom het schip. Pal naast het splinternieuwe Havenhuis in Antwerpen mocht OCEANDIVA ORIGINAL aanleggen om het openingsfeest te hosten (event by Zanzibar). Het ontwerp van het geopende gebouw, met al haar glas en transparantie, is een metafoor voor een haven die klaar is voor de toekomst. Het gebouw is de nieuwe werkplek voor 500 medewerkers en ontmoetingsplek voor internationale contacten van de haven en werd dan ook uitgebreid gevierd.  “Dit event is een ultiem voorbeeld van hoe flexibel onze varende locaties zijn. Steeds vaker vinden bedrijven de weg naar event-mogelijkheden naast de deur. Zelfs een eigen kade behoort tot de grenzeloze mogelijkheden van OCEANDIVA”, aldus Mandy Berding, General Manager International.

Top destinations in Europe
Advies nodig?
Bel ons direct op
Wilt u meer informatie ontvangen?
Of download onze brochure

Nederland | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.nl | www.oceandiva.nl | (Headoffice)

Duitsland | Stadttor 1 | 40219 Düsseldorf | +49 (0)211 437 19 70 | info@oceandiva.de | www.oceandiva.de

België | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.be | www.oceandiva.be