Menu
NL UK DE
OceanDiva Nieuws & Blog

Dream it, design it, show it!

5 apr 2017, Nederland, Diner

Een lust voor het oog, de OCEANDIVA ORIGINAL gehuld in design en alles, alles, alles op wereldniveau: De grootste Nederlandse muzikale sterren, ‘loft-stijl’ inrichting met meubilair en decoratie van design-goeroe Koolhaas Concepts, life cooking over het hele schip en food van wereldniveau. Als Glencore Agricultur, een van grootheden in de wereld van natuurlijke grondstoffen, uitpakt voor haar 400 medewerkers, dan wordt er niets aan het toeval overgelaten. De locatie recht voor de Erasmusbrug en de spotlights vanaf het buitendek lieten OCEANDIVA versmelten met het ‘showbusiness’ plaatje van Rotterdam en haar skyline met internationale allure. Het was een droom om dit event te hosten en groots uit te pakken samen met Piersma Kook- Educatie- Advies- & Training, de event organisator en topcateraar achter dit onvergetelijke event.

Top destinations in Europe
Advies nodig?
Bel ons direct op
Wilt u meer informatie ontvangen?
Of download onze brochure

Nederland | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.nl | www.oceandiva.nl | (Headoffice)

Duitsland | Stadttor 1 | 40219 Düsseldorf | +49 (0)211 437 19 70 | info@oceandiva.de | www.oceandiva.de

België | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.be | www.oceandiva.be