Menu
NL UK DE
Amsterdam
Be inspired by this creative & innovative city!
Bereikbaarheid

Thuishaven van OCEANDIVA én tevens geliefd bij (inter)nationale event planners. De goede bereikbaarheid in combinatie met de hotelpartners, en het bruisende centrum ‘that never sleeps’ maken haar tot een van de top destinations. Zowel de OCEANDIVA ORIGINAL als OCEANDIVA FUTURA meren aan nabij het centrum. Verleg uw grenzen in Amsterdam.

Events with a view

Live like a local’ en voel hoe Amsterdammers hun stad ervaren. Wonen, industrie en relaxen gaan in het Amsterdamse havengebied perfect samen; woonboten, pakhuizen en stadsstranden wisselen elkaar af als we over ’t IJ varen. Met het hartverwarmende centrum altijd op de achtergrond.

Hoofdstad van Nederland

Amsterdam staat bekend als de ‘pocket-sized metropolis’ of ‘the city that never sleeps’ en maakt onderdeel uit van het kloppende hart van de event-wereld. De schitterende ambiance van grachten, architectuur en musea van wereldklasse maakt de hoofdstad van Nederland tot een aantrekkelijke keuze voor event planners van over de hele wereld.

events in amsterdam

Meer over Amsterdam

Amsterdam als destination voor uw bedrijfsfeest, diner, congres, roadshow of brand event op de OCEANDIVA evenementenlocaties? Deze hoofdstad van Nederland, met haar bijzondere architectuur en prachtige grachten, verrast iedere gast. Ontdek deze grenzeloze stad vanaf de OCEANDIVA en geniet van de prachtige skyline.

De varende evenementenlocaties in Amsterdam zijn goed bereikbaar per auto, bus, tram en trein. Op loopafstand van Centraal Station kunnen beide evenementenlocaties Amsterdam bedienen door aan te meren bij een van de ligplaatsen aan ’t IJ. Daarnaast is de stad uitstekend bereikbaar vanuit alle hoeken van Nederland.

De Passenger Terminal is door haar ligging al jaren een ideale ligplaats van OCEANDIVA. OCEANDIVA evenementenlocaties werkt nauw samen met Mövenpick Hotel City Centre en DoubleTree by Hilton, twee grote spelers in de hotelwereld en gelegen in het centrum. Zowel de OCEANDIVA ORIGINAL als OCEANDIVA FUTURA meren aan nabij het centrum of net daarbuiten.

Als thuishaven doen de OCEANDIVA evenementenlocaties Amsterdam al jaren aan. We hebben de knowhow om het ideale event in de hoofdstad op te zetten. De stad, een van de meest innovatieve steden ter wereld, is ook een geliefde beurslocatie. Denk bijvoorbeeld aan een informele meeting aan boord of een luchtige borrel na een lange beursdag.

Daarnaast is Amsterdam voor internationale (zaken)reizigers een graag bezochte plek, waardoor de no-show laag zal zijn als u de OCEANDIVA evenementenlocaties Amsterdam laat verkennen.

Een event-combinatie met het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre is een aanrader voor grote gezelschappen en een rondvaart over ’t IJ is en blijft een geliefde klassieker. Verleg uw grenzen en organiseer uw evenement aan boord van de evenementenlocaties van OCEANDIVA in Amsterdam.

Wilt u meer weten over de voordelen van Amsterdam? Neem dan contact met ons op!

Geïnteresseerd in een event in Amsterdam? Neem contact op of bel ons: +31 (0)20 622 77 66
Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre

De sterke combinatie tussen Mövenpick Amsterdam City Centre en de OCEANDIVA evenementenlocaties maakt een combinatie midden in het centrum mogelijk voor al uw evenementen.

Lees meer
Double Tree by Hilton Amsterdam

Direct gelegen in het bruisende hart van Amsterdam en naast het centraal station ligt het moderne Double Tree by Hilton hotel.

Lees meer

Locaties in Amsterdam

Zowel de OCEANDIVA ORIGINAL als OCEANDIVA FUTURA meren aan nabij het centrum van Amsterdam of net daarbuiten. De locaties zijn goed bereikbaar per auto, bus, tram en trein. Mocht uw gewenste locatie aan het water er niet bij zitten, neem dan contact met ons op.

meer top destinations

Organiseer een weergaloos bedrijfsfeest in Antwerpen, een inspirerend congres in Keulen of pak uit met een brand event in Düsseldorf. In drie landen dagen de twee varende evenementenlocaties u uit om uw meest creatieve ideeën tot uiting te brengen. Push your limits!

Nederland | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.nl | www.oceandiva.nl | (Headoffice)

Duitsland | Stadttor 1 | 40219 Düsseldorf | +49 (0)211 437 19 70 | info@oceandiva.de | www.oceandiva.de

België | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.be | www.oceandiva.be