Menu
NL UK DE
Antwerpen
Metropolis, cosmopolitan & easy accesible
Bereikbaarheid

Vanuit alle hoeken van België is Antwerpen uitstekend bereikbaar. Meerdere ligplaatsen in hartje centrum en parkeergelegenheid om de hoek. Voor vele event planners is deze parel van een stad de grootste favoriet. Reden genoeg om hier uw grenzen te verleggen.

Skyline vanaf 't water

De Port of Antwerpen mag dan ‘gewoon’ een haven lijken; het gevoel is historisch en sfeervol. Uw gasten zullen zichtbaar genieten van een rondvaart door de wateren van de havenstad Antwerpen: een van de belangrijkste havens ter wereld.

Historisch centrum

Het historische centrum van Antwerpen geeft een extra dimensie aan uw event en is daardoor een gewilde plek voor (internationale) event planners! De historische en culinaire hot-spots liggen op loopafstand van de OCEANDIVA en bieden dus grenzeloze mogelijkheden.

Events in Antwerpen

Meer over Antwerpen

De ideale ligging van Antwerpen maakt het de perfectie locatie voor het organiseren van uw bedrijfsfeest, diner, congres, roadshow of brand event aan boord van de OCEANDIVA evenementenlocaties. Op de kruising van Nederland, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië ligt de stad midden in het meest welvarende gebied van Europa.

Antwerpen is een favoriete locatie onder beurs- en congresorganisaties om hun evenementen te organiseren. De verschillende mogelijkheden in het hart van de stad brengen de moderne bezoeker veel meer dan alleen de ideale evenementenlocatie: Antwerpen is de perfecte uitvalsbasis voor een gecombineerd werk- en privébezoek! De ligplaats vlak voor de Londenbrug bijvoorbeeld, met het centrum op loopafstand, is een gunstige locatie om een zakelijke meeting bij te wonen en daarna een bezoek te brengen aan de historische, culinaire, kunstzinnige en sfeervolle binnenstad. Uw gasten zullen zichtbaar genieten van een rondvaart door de wateren van de Antwerpse havenstad; een van de belangrijkste havens ter wereld!

Een gewilde plek midden in het commerciële en artistieke hart van West-Europa. Vanuit alle hoeken van België is Antwerpen uitstekend bereikbaar en ook de hotels zijn in groten getale aanwezig. OCEANDIVA evenementenlocaties werkt nauw samen met Radisson Blu Antwerpen en Hilton Antwerpen, twee grote spelers in de hotelwereld en gelegen in het centrum van Antwerpen. Zowel OCEANDIVA ORIGINAL als OCEANDIVA FUTURA meren aan nabij het centrum of net daarbuiten.

Dat het ook nog eens dé winkelstad van Europa en de gelukkigste stad van België is, onder andere vanwege de kwaliteit van het openbaar vervoer, zijn mooi meegenomen triggers voor het eenvoudig overtuigen van uw genodigden.

De flexibiliteit van de schepen maakt dat de OCEANDIVA evenementenlocaties Antwerpen altijd van haar beste kant laat zien. Benieuwd naar de vele voordelen die Antwerpen te bieden heeft? Neem dan contact met ons op!

Geinteresseerd in een event in Antwerpen? Neem contact op of bel ons: +31 (0)20 622 77 66
Hilton Antwerpen

De varende locaties van OCEANDIVA gecombineerd met onze partner Hilton Antwerpen in het bruisende stadshart, maakt u op unieke wijze kennis met Antwerpen.

Lees meer
Radisson Blu Antwerpen

Verleg uw grenzen samen met deze twee evenementenlocaties in Antwerpen, OCEANDIVA en Radisson Blu Antwerpen. U heeft alles op 1 plek in het hart van de stad.

Lees meer

Locaties in Antwerpen

De verrassende, historische favoriet van België en al jaren één van onze favoriete top destinations; Antwerpen heeft alles voor grensverleggende klanten die hun unieke evenementen aan boord van onze varende evenementenlocaties durven te organiseren.

meer top destinations

Wilt u liever een andere Belgische stad als achtergrond van uw event? Denk aan de metropool Brussel! Of ga voor Rotterdam over de Nederlandse grens of Düsseldorf of Keulen over de grens bij Duitsland.

Nederland | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.nl | www.oceandiva.nl | (Headoffice)

Duitsland | Stadttor 1 | 40219 Düsseldorf | +49 (0)211 437 19 70 | info@oceandiva.de | www.oceandiva.de

België | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.be | www.oceandiva.be