Menu
NL UK DE
Brussel
Capital of Europe
Bereikbaarheid

Het Atomium in Brussel; het symbool van Brussel en België. Het Park van Laken is de plek waar u deze trekpleister én ook de ligplaats voor de varende evenementenlocaties van OCEANDIVA vindt. Perfecte bereikbaarheid en meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Events with a view

Hoe avontuurlijk kan een rondvaart door een industrieel gebied daadwerkelijk zijn? U maakt het mee in Brussel. Als industrie niet uw ding is, dan heeft Brussel ook veel andere mooie dingen te bieden, zoals de Brusselse Arc de Triomphe en het Paleis van Justitie.

Financial heart of Europe

Brussel is bruisend. Voor event planners, maar laten we vooral niet vergeten dat het ook het bonzende financiële hart van Europa is. Een mooie bijkomstigheid is dat er daardoor veel goede business hotels gevestigd zijn. Zoals Hilton & Radisson; OCEANDIVA’s samenwerkende hotelpartners!

Events in Brussel

Meer over Brussel

Niet zomaar de hoofdstad van België, maar ook het officiële epicentrum van politiek en economisch Europa en daardoor extra interessant als keuze voor uw event. Brussel is een kleurvolle metropool die wereldwijd wordt gezien als de hoofdstad van de Europese Unie. Ook op het gebied van zakelijke evenementen, conferenties en congressen, is de stad verkozen tot de Europese nummer 1 bestemming: met recht een ideale locatie voor uw bedrijfsfeest, diner of congres.

Deze reputatie heeft zij te danken aan de vele faciliteiten, haar infrastructuur en goede bereikbaarheid: grote pre’s voor een evenementenlocatie. Brussel heeft twee luchthavens die de stad verbinden met belangrijke economische knooppunten, nationaal en internationaal. Het uitgebreide treinnetwerk en de nabijgelegen (snel)wegen maken vele connecties mogelijk.

Brussels Expo, de grootste evenementenlocatie van Brussel, is een belangrijke MICE-trekpleister en – niet onbelangrijk – de stad heeft diverse waterwegen die het mogelijk maken om met

de OCEANDIVA evenementenlocaties een evenement binnen de stadsgrenzen te organiseren. In de stad, die modern en eigentijds is, maar tegelijkertijd bomvol historisch erfgoed staat, vindt u diverse ligplaatsen waar OCEANDIVA kan aanmeren: Brussel ontvangt ons regelmatig nabij haar centrum. De al dan niet zakelijke toerist wordt op haar wenken bediend met de nabijgelegen toeristische attracties, allen op loopafstand van het centrum, zoals in en rond het Park van Laken.

Met haar 182 hotels biedt de stad een flinke hoeveelheid bezoekers de kans om de stad het gehele jaar door te bezoeken. OCEANDIVA evenementenlocaties werkt in Brussel rechtstreeks samen met Radisson Blu Brussel en Hilton Brussel waardoor mooie event-combinaties mogelijk zijn.

Dus bent u op zoek naar een economisch, politiek of cultureel verantwoorde evenementenlocatie? Brussel ziet u graag verschijnen met uw brand event, diner of bedrijfsfeest. Neem contact met ons op om de vele voordelen door te nemen.

Geinteresseerd in een event in Brussel? Neem contact op of bel ons: +31 (0)20 622 77 66
Radisson Blu Brussel

Sluit uw fantastische evenement af met een overnachting in een van de luxe kamers of suites van het Radisson Blu Royal.

Lees meer
Hilton Brussels Grand Place

De combinatie tussen OCEANDIVA evenementenlocaties en Hilton Brussels Grand Place nodigen uit tot het creëren van nieuwe dimensies in events in het hart van Europa.

Lees meer

Ligplaatsen in Brussel

Aanmeren bij het futuristisch ogende Atomium, maar omgeven met levendig groen van het Park van Laken. Brussel heeft alles voor grensverleggende klanten die hun unieke evenementen aan boord van onze varende evenementenlocaties durven te organiseren.

meer top destinations

Organiseer een weergaloos bedrijfsfeest in Antwerpen, een inspirerend congres in Keulen of pak uit met een brand event in Düsseldorf. In drie landen dagen de twee varende evenementenlocaties u uit om uw meest creatieve ideeën tot uiting te brengen. Push your limits!

Nederland | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.nl | www.oceandiva.nl | (Headoffice)

Duitsland | Stadttor 1 | 40219 Düsseldorf | +49 (0)211 437 19 70 | info@oceandiva.de | www.oceandiva.de

België | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.be | www.oceandiva.be