Menu
NL UK DE
Düsseldorf
Modern, urban & creative
Bereikbaarheid

‘Op steenworp afstand’ van zowel België als Nederland heeft Düsseldorf een ultieme bereikbaarheid. OCEANDIVA meert bijvoorbeeld direct bij Messe Düsseldorf aan; een van de grootste MICE-locaties. Parken, terrasjes en talloze winkels vindt u rondom onze ligplaats in de Altstadt.

Skyline vanaf 't water

Bekend en geroemd om haar moderne karakter: de metropool Düsseldorf is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder zowel zakelijke bezoekers als stedentrippers. Een rondvaart langs de Mediahafen, met spectaculaire uitzichten aan alle kanten, is voor elke gast een absolute hit.

Bustling Rhine metropolis

In the heart of Europe: handig voor Nederlandse, Belgische én Duitse event planners en dan ook nog eens het zakelijk centrum van Europa. Doorslaggevende pluspunten als u een internationale event destination zoekt! Daarnaast is Düsseldorf dé modestad van Duitsland.

Events in Düsseldorf

Meer over Düsseldorf

Het internationale, zakelijke én financiële centrum van Duitsland is uiteraard een goed gekozen destination: Düsseldorf behoort daarom zonder twijfel tot onze absolute top destinations in Duitsland. De stad biedt de perfecte mogelijkheid om aan te meren met beide OCEANDIVA evenementenlocaties.

Düsseldorf heeft namelijk meerdere opties voor de varende evenementenlocaties van OCEANDIVA. Direct aan de Rijn, maar tegelijkertijd in het bruisende hart van de stad en op loopafstand van het centrum, vindt u bijvoorbeeld een ligplaats naast de Tonhalle. Een unieke plek met uitgebreide parkeermogelijkheid. Ook Messe Düsseldorf, een van ’s werelds grootste en bekendste evenementen complexen, ligt op steenworp afstand van onze ligplaats. Het vliegveld is slechts 8 minuten rijden en het Maritim Hotel en Hyatt Regency, twee grote spelers in de hotelwereld waar OCEANDIVA evenementenlocaties nauw mee samenwerkt, is ook zeer dichtbij de ligplaats en gelegen in het centrum.

Gelegen aan een van Europa’s grootste rivieren biedt het vele voordelen om ervoor te kiezen de OCEANDIVA evenementenlocaties Düsseldorf te laten aandoen. Met haar moderne karakter en architectuur is de stad de perfecte backdrop voor zakelijke doeleinden, zoals een congres of diner. Maar Düsseldorf heeft tegelijkertijd ook vele culturele bezienswaardigheden in de aanbieding en wordt vaak de mode-en bankenstad genoemd. De ontmoeting van zakelijk chique, moderne architectuur en het sfeervolle, culturele imago is een aantrekkelijke mix van unieke stadskenmerken die veel internationale ondernemingen naar Düsseldorf heeft getrokken, die de stad verder tot bloei hebben gebracht. Uw roadshow, brand event, congres of bedrijfsfeest komt hier aan de Rijn goed tot haar recht.

Niet voor niets een van onze top destinations en meest en unieke en gunstig gelegen top destination. Verleg uw grenzen en organiseer uw evenement aan boord van de  OCEANDIVA evenementenlocaties in Düsseldorf.

Geinteresseerd in een event in Düsseldorf? Neem contact op of bel ons: +31 (0)20 622 77 66
Hyatt Regency Düsseldorf

De sterke combinatie tussen Hyatt Regency Düsseldorf en OCEANDIVA evenementenlocaties maakt het mogelijk om verschillende evenementen te combineren.

Lees meer
Maritim hotel Düsseldorf

De mogelijkheden van het Maritim hotel overtreft alle verwachtingen, en de mogelijkheden aan boord bij OCEANDIVA verleggen uw grenzen.

Lees meer

Locaties in Düsseldorf

Een Europese top destination met een van de grootste evenementencomplexen in haar soort. En OCEANDIVA kan recht voor Messe Düsseldorf aanmeren. Óf in het gezellige centrum vol creatieve levensgenieters. Organiseer het event dat iedereen verrast!

meer top destinations

Organiseer een weergaloos bedrijfsfeest in Amsterdam, een inspirerend congres in Keulen of pak uit met een brand event in Düsseldorf. In drie landen dagen de twee varende evenementenlocaties u uit om uw meest creatieve ideeën tot uiting te brengen. Push your limits!

Nederland | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.nl | www.oceandiva.nl | (Headoffice)

Duitsland | Stadttor 1 | 40219 Düsseldorf | +49 (0)211 437 19 70 | info@oceandiva.de | www.oceandiva.de

België | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.be | www.oceandiva.be