Menu
NL UK DE
Keulen
The world feels at home in Cologne
Bereikbaarheid

Optimaal bereikbaar: midden in het centrum of recht voor één van onze partnerhotels. Al is de stad koploper in de MICE-wereld en de nummer vier van de grootste Duitse steden, zij staat ook qua parkeergelegenheid en bereikbaarheid hoog aangeschreven.

Skyline vanaf 't water

Overal kathedralen, waaronder de Dom van Köln; een van de belangrijkste ter wereld. De verlichte bruggen vormen het andere hartverwarmende onderdeel van de Keulense skyline. Een stad met veel water en dus bij uitstek geschikt voor uw event!

The Roman empire

Een van de oudste steden van Duitsland en met een historisch stadshart. Vol geschiedenis, cultuur en.. levensvreugde! De levendige binnenstad door de vele barretjes, restaurants en terrassen geeft een extra dimensie aan uw event.

Events in Keulen

Meer over Keulen

Een van de oudste steden van Duitsland, gelegen aan de Rijn en met een prachtige skyline, maken van Keulen een ideale destination. De stad is een van Duitsland’s metropolen en onder andere bekend om haar kathedralen en bruggen die de verschillende stadsdelen met elkaar verbinden. Een stad met veel water en dus bij uitstek geschikt voor OCEANDIVA’s varende evenementenlocaties!

Keulen bewonderen tijdens een rondvaart over de Rijn of uw product lanceren tijdens een roadshow langs de diverse bruggen en opstapplaatsen is een van de pluspunten van het inzetten van OCEANDIVA evenementenlocaties voor uw brand event of bedrijfsfeest in deze metropool aan de Rijn. De vierde grootste stad van Duitsland heeft de evenementenlocaties meerdere prachtige ligplaatsen te bieden. Een van die plekken is vlakbij de spoorbrug Hohenzollernbrücke die van grote waarde is. Keulen is met haar Köln Hauptbahnhof namelijk een van de belangrijkste knooppunten voor het Duitse en Europese spoorwegennetwerk. Het aanbieden van

gemakkelijke, goede en snelle verbindingen voor internationaal treinverkeer is een belangrijk pluspunt voor Duitse gasten én voor hen die van buiten de landsgrenzen moeten komen. Ook voor bezoekers die per auto komen, is dit de perfecte keuze voor een evenementenlocatie: Keulen is met circa 1,5 uur rijden een goed te bereiken uitvalsbasis voor zowel Nederlandse als Belgische genodigden. Gasten die per vliegtuig arriveren zullen ook tevreden zijn met slechts 30 minuten rijden tot aan het vliegveld.

Er zijn meer voordelen te noemen naast de logistieke pluspunten en de ultieme geschiktheid voor varende evenementenlocaties. Keulen heeft een rijke geschiedenis, boeiende architectuur en een aantal grote vakbeurzen die zakelijk toerisme stimuleren. De hotelketens van Hyatt Regency Keulen en Marriott Keulen bieden kwalitatieve accommodatie voor zakelijke bezoekers en OCEANDIVA werkt regelmatig met hen samen om event-combinaties te verzorgen. Bel of mail ons en we vertellen u alles over het organiseren van uw congres of bedrijfsfeest in Keulen!

Geinteresseerd in een event in Keulen? Neem contact op of bel ons: +31 (0)20 622 77 66
Hyatt Regency Keulen

Met direct uitzicht op de prachtige Rijn in de oudste stad van Duitsland is OCEANDIVA evenementenlocaties samen met Hyatt Regency een unieke combinatie voor uw evenement.

Lees meer
Marriot Hotel Keulen

Het Marriott Hotel Keulen ligt in het hart van de oudste stad van Duitsland. Vanaf het hotel loopt u direct het schip op waardoor er ongekende mogelijkheden ontstaan.

Lees meer

Ligplaatsen Keulen

De verrassende favoriet van Duitsland en al jaren één van onze favoriete top destinations; Keulen heeft alles voor grensverleggende klanten die hun unieke evenementen aan boord van onze varende evenementenlocaties durven te organiseren.

meer top destinations

Wilt u liever een andere Duitse stad als achtergrond van uw event? Denk aan de metropool Düsseldorf! Of ga voor Amsterdam over de Nederlandse grens of Brussel of Antwerpen over de grens bij België.

Nederland | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.nl | www.oceandiva.nl | (Headoffice)

Duitsland | Stadttor 1 | 40219 Düsseldorf | +49 (0)211 437 19 70 | info@oceandiva.de | www.oceandiva.de

België | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.be | www.oceandiva.be