Menu
NL UK DE
Mainz
Elegant, modern & historical
Bereikbaarheid

Mainz: een relatief ongeslepen diamant om de hoek van de favoriet onder event planners, Frankfurt. En de rustgevende, zomerse vibe van Mainz werkt aanstekelijk en trekt steeds meer (internationale) events. OCEANDIVA komt hier al tijden graag vanwege haar unieke ligplaats bij de hotelpartner Hyatt Hotel.

Events with a view

Een stad vol boeiende tegenstellingen; traditionele, Duitse wijnhoofdstad & ‘city of science’. Of een oude kathedraal en een nieuwe synagoge: beiden vindt u in Mainz. De magische setting van een event aangemeerd bij het Hyatt Hotel laat een onvergetelijke indruk achter bij iedere gast!

Sfeervolle destination

Het zijn van een universiteitsstad en de hoeveelheid jongere inwoners, geeft Mainz een jeugdig en speels imago. ‘Oud’ is te vinden in architectuur en cultuur: een boeiende combinatie van old with new brengt een gevarieerde groep van event planners naar deze sympathieke, sfeervolle stad.

Events in Mainz

Meer over Mainz

Een stad met vele gezichten en sferen is een stad met een keur aan mogelijkheden als deze wordt ingezet als top destination in combinatie met de varende evenementenlocaties van OCEANDIVA. Mainz is zo’n stad: universiteitsstad, stad van de Romeinen, mediastad en deelstaathoofdstad. Een stad bekend om haar carnaval en om haar imago als de wijnkoningin onder de Duitse steden.

Rheinhessen, de regio waar Mainz gelegen is, is een van de zonnigste en droogste regio’s van Duitsland, dat bijdraagt aan de goede wijnproductie. Wijnboeren maken gretig gebruik van het grootste wijnbouwgebied van Duitsland en de inwoners maken gretig gebruik van het ruime aanbod goede wijnen in sfeervolle wijnbarretjes.

Naast het hebben van het imago van de sympathieke wijnstad, heeft de stad nog een ander voordeel: haar ligging ten opzichte van Frankfurt. Een bedrijvige stad die erg populair is onder zakenreizigers en op slechts 45 minuten rijden ligt van Mainz.

Logistiek gezien maakt dit van deze ligplaats een nóg meer ideale evenementenlocatie: Frankfurt zet met haar internationale luchthaven en treinverkeer alle poorten open voor gasten uit binnen- en buitenland.

Mainz heeft daarnaast onder meer het mooie Hyatt Regency Mainz Hotel in haar hotel-assortiment. OCEANDIVA werkt graag en regelmatig met dit hotel samen om accommodatie aan te bieden aan uw gasten of in samenwerking unieke event-combinaties te creëren.   

Dat de inwoners van Mainz trots zijn op hun cultureel interessante stad met een geschiedenis die terug gaat tot in de prehistorie, is duidelijk. De stad heeft zelfs een motto dat hun lust for life goed weergeeft: ‘Het goede leven aan de Rijn’ beschrijft de sfeer van deze top destination voor de OCEANDIVA evenementenlocaties goed. Wij praten u graag bij over de vele mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest, diner of road show.

Geinteresseerd in een event in Mainz? Neem contact op of bel ons: +31 (0)20 622 77 66
Hyatt Regency Mainz

Laat uw gedachten varen en verras uw gasten met een bijzonder event in Mainz. Op nog geen 50 meter van Hyatt Regency Mainz kunnen de locaties van OCEANDIVA aanmeren.

Lees meer

Locaties in Mainz

Gunstig gelegen bij belangrijke hub Frankfurt, maar deze rustgevende, zomers aandoende stad is van zichzelf ook heel erg de moeite waard. Met aanmeermogelijkheden bij ons partnerhotel Hyatt staat dan ook niet voor niets op onze top destination list.

meer top destinations

Organiseer een weergaloos bedrijfsfeest in Brussel, een inspirerend congres in Amsterdam of pak uit met een brand event in Düsseldorf. In drie landen dagen de twee varende evenementenlocaties u uit om uw meest creatieve ideeën tot uiting te brengen. Push your limits!

Nederland | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.nl | www.oceandiva.nl | (Headoffice)

Duitsland | Stadttor 1 | 40219 Düsseldorf | +49 (0)211 437 19 70 | info@oceandiva.de | www.oceandiva.de

België | TT Vasumweg 156 | 1033 SH Amsterdam | +31 (0)20 622 77 66 | info@oceandiva.be | www.oceandiva.be